Bad Kleinkirchheim bemutatása, turizmusa

Bad Kleinkirchheim kedvelt üdülőhely Ausztria déli részén, Karintiában. Itt egyedülálló kombinációban találhatja  a termálfürdőket télen a sípályákkal valamint nyáron a túralehetőségekkel, azaz egész évben üdülhet. Ezt a lehetőséget a magyar vendégek egyre inkább kedvelik.
Mindenek előtt a gyermekes családok, a csoportosan üdülők és az idősebbek kedvelik a sport és wellnesz sokoldalú kombinációját kínáló ajánlatokat. Bad Kleikirchheimben az exkluzív öt-csillagos szállodától a hagyományos bió-gazdaságokig mindenféle kiváló szállást megtalál, ami csak a szívéhez közel áll. A természetimádók örömüket lelhetik a közeli „Nockberg” nemzeti parkban. Bad  Kleikirchheim kulináris élvezeteket is kínál, nem hiába számít Karintia az ínyencek üdülési tartományának.
Hegyi nyár: túrázni a „Nockberg” nemzeti parkban, mountainbikolni, élvezni a helyi ínyencségeket, vagy kikapcsolódni a sok golfpálya valamelyikén. A Bad Kleinkirchheimi nyár igazán változatos.
Síelés: Ausztria egyik legnaposabb táján, lélegzetelállító természeti környezetben, a Nockberg (Nock hegység) közepén 2100 méter magasságig 103 kilométer összhosszúságban vannak sípályák. A pályák 97%-ban hóágyúkkal ellátottak, ami a hótakarót a legnagyobb mértékben garantálja.
Fürdők: a két termálfürdő, a „St.Katherin”, és a „Römerbad” gőzölgően forró vízzel csábítanak változatos medence-országukba, ahol minden Wellnesz-óhaj kielégíthető. Frissítve: 2010. május 17.
A város szolgáltatója a változtatás jogát fenntartja.
Forrás: www.badkleinkirchheim.at
Lépjen kapcsolatba a szervezővel / szolgáltatóval
Hibajelentés / üzenetét elküldtük a szolgáltatónak.
Szerkesztési igényét elküldtük, hamarosan jelentkezünk.
Amennyiben Ön az adatok szolgáltatója de még nincs jogosultsága a belépéshez, kérem küdje el az alábbi kérelmet a megfelelő indoklással.

Látnivalók a környéken (30 km)
Kreischberg-Murau Síterep Murau Turisztikai szervezet 29.7 km távolságra
Síterep Goldeck a Millstatti -tónál Spittal an der Drau Turisztikai szervezet 27.4 km távolságra
Sommeregg vára Seeboden Vár és várrom 24.5 km távolságra
látnivalók Bad Kleinkirchheim és környékén »
Bad Kleinkirchheim és környékén aktuális programjai »

Széles választék


A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Nincs foglalási díj!
Green events rendezvényszervezés Kupon akciók
Konferencia ajánlatkérés
Ajándékutalvány rendelés

Közösségi kapcsolat

Utazzitthon.hu Kft. Minden jog fenntartva. 2004-2020

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elfogadom az Adatkezelési feltételeket