Főoldal » Karintia

Karintia bemutatkozása, turizmusa

Karintia kiemelt szállás »

Karintia Kiemelt látnivalók >>

Karintia Ausztria legdélebbi tartománya. A tartomány fővárosa Klagenfurt.
Ez a tartomány mindenki számára tartogat valami különlegességet, aki a mindennapok szürkeségétől igyekszik szabadulni.
Karintia tele van tavakkal, viszonylag alacsony tszf. magasságuknak köszönhetően, és a mediterrán területhez való közelségük miatt, nyáron vizük kellemesen felmelegszik. Így ez a tóvidék nemcsak a vizisportok szerelmeseit vonzza, hanem kitűnő strandolási lehetőséget is nyújtanak nyáron.
A Wörthersee nemzetközi események, és csillogó partik helyszíne. Az Ossiacher See kulturális ajánlatairól, valamint első osztályú vitorlázóhelyként ismert.
A kempingezők és a családok kedvenc üdülőhelye a türkizkék, szigetekkel tarkított Faaker See. A természetbarátok szívesen találkoznak Karintia legmagasabban fekvő tavánál, a Weissensee-nél. A Klopeiner See a tartomány legmelegebb tava. A napfényes Millstätter See Karintia ékkövének számít. Nem beszélve a további 200 kisebb fürdőtóról.
Idősebbek, fiatalok pihenésre vágyók, vagy az aktív kikapcsolódást keresők jó helyen járnak Karintiában. Minden tónak, minden völgynek, vagy hegyvidéki területnek meg van a maga büszkesége, bája, karaktere. Mint ahogyan minden városnak a saját története.

Karintia tájegységek

Széles választék


A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Nincs foglalási díj!
Green events rendezvényszervezés Kupon akciók
Konferencia ajánlatkérés
Ajándékutalvány rendelés
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elfogadom az Adatkezelési feltételeket