Alpen Vadas Park, Feld am See

11 hektár szabadtéri területen található a vadaspark, ahol az állatok természetes élőhelyen élnek.

Egy látnivaló - 4 attrakció

- Vadas park

- Afrika élményvilága

- Grizzlyk világa

- Halmúzeum

A látogatóknak lehetőségük van több mint 30 különböző vadállattal közelről megismerkedni. Vörös-, és dámszarvas, muflonok, juhok, kőszáli kecske, zerge, vaddisznó, szarvas, miniatűr szamár, mosómedve, a fácán, láma, szarvasmarha, pávák, racajuh, négyszarvú juh, magyar gyapjas sertés, négy szarvúkecske (veszélyeztetett karintiai fajta), walesi kecske, stb. A kiterjedt séta útvonalakon kényelmesen, kb. 45 perc alatt átjárható. Kisgyerekeknek és csecsemőknek fárasztó lehet gyalog, de az ösvények könnyen bejárhatók babakocsival vagy gyerekkocsival. Lélegzetelállító alpesi háttér előtt lehetőség van csodálatos fotók, fényképek készítésére.

Afrika élményvilága

Átélni egy napot Afrikában és felmászni a Tigris-sziklára, szemtől szemben találkozni egy zsiráffal. Ezt nyújtja Afrika Élményvilága. 500m² kiállító-területen, kb. 50 kiállítás: tigrisek, antilopok - a legkisebb antilopoktól (5 kg) a legnagyobbig (1000kg), elefánt, bivaly, egy hegyi zebra, strucc, páviánok, krokodil, és egy zsiráf.  Kukkantson be a szabadon bejárható Leopárd-barlangba, és nézze meg a tigriseket közvetlen közelről! A falakon eredeti afrikai faragványok láthatók.  A vetítőteremben pedig Afrikáról szóló filmeket nézhetnek a látogatók.

Grizzlyk világa

Tapasztalja meg a kanadai Grizzlyk-világát a vadonban.  Mintegy 400m² kiállító területen látható az összes medve-család, a hatalmas jávorszarvas, bölény, az észak-amerikai rénszarvas, kőszáli kecske, pumák , Rocky Mountain vadjuhok, farkasok, prérifarkasok, hiúz, a hód, a vidra, kopasz sas, uhu, hóbagoly és sok más a természetes, parkosított élőhelyen.

Halmúzeum

A Hal-múzeumban egy hatalmas akvárium tele hazai halakkal, mint a ponty, tavi pisztráng, pataki pisztráng, arany pisztráng, és ritka fajok, mint például a tokhal.

Állatsimogató

A legkisebb látogatóknak kellemes szórakozást nyújthat az állatsimogató. Találhatóak itt aranyos kis kecskék, nyuszik, bárányok, pónik, tengerimalacok, liba, csirke, kacsa mama gyerekeivel.
Közvetlenül a szomszédos állatsimogatóval, egy nagy játszótér áll a fiatalabb vendégek részére. Ott a szülők, gyermekeiket egy árnyas kert-helyiségből, kényelmesen figyelemmel kísérhetik.

Bővebben »
Szálláshelyek és akciók a(z)
Alpen Vadas Park közelében, Feld am See városában

Nyitvatartás:
Március 1-október 31-ig
Frissítve: 2018. augusztus 02.
E-mail cím: info@alpen-wildpark.com
Telefonszám: +43/04246/2776
Lépjen kapcsolatba a szervezővel / szolgáltatóval
Hibajelentés / üzenetét elküldtük a szolgáltatónak.
Szerkesztési igényét elküldtük, hamarosan jelentkezünk.
Amennyiben Ön az adatok szolgáltatója de még nincs jogosultsága a belépéshez, kérem küdje el az alábbi kérelmet a megfelelő indoklással.


Szálláshelyek és akciók a(z) Alpen Vadas Park közelében, Feld am See városában »

Látnivalók a környéken (30 km)
Granatium - Gránátbánya Radenthein 4.1 km távolságra
Síterület Bad Kleinkirchheim Bad Kleinkirchheim 5.5 km távolságra
Termálfürdő Römerbad Bad Kleinkirchheim 5.8 km távolságra
Nockalm-i Hüllőpark Bad Kleinkirchheim 10.9 km távolságra
Mille Statuae Millstatt 13.5 km távolságra
látnivalók Feld am See és környékén »
Feld am See és környékén aktuális programjai »

Széles választék


A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Nincs foglalási díj!
Green events rendezvényszervezés Kupon akciók
Konferencia ajánlatkérés
Ajándékutalvány rendelés
Közösségi kapcsolat