Bécsi Práter, Bécs

A Práter ma: Action & Fun A bécsi Práter egy modern élménypark, ahol 250 féle akció és szórakozási lehetőség közül választhat - közöttük található a világ legnagyobb körhintája. Kávéházak és éttermek, falatozók és büfék kínálnak ehhez finomságokat a kis snacktől egészen a kiadós menüig. Szórakozás és élvezet várja …

A Práter minden bizonnyal legismertebb attrakciója a bécsi óriáskerék. 1897 óta emeli levegőbe a szemlélődőket. 2008-ban újjáalakították az óriáskerék körüli teret. A Práter vidámparkjának bejárata nosztalgikus élményvilággá változott, amely az 1900-as évek egykori Práterére emlékeztet.
Manapság - a gyorsuló időnek köszönhetően - az óriáskeréknél valamivel gyorsabb "járművek" is rendelkezésre állnak: Így a Turbo Boost és a Bungee Jump, az Ejektion Seat és a Space-Shot az extrém gyorsaságot kínálják. És a 117 méter magas Práter torony, amely a világ legnagyobb körhintája, óránként 60 kilométeres sebességgel viszi körbe a látogatókat, akik álomszép kilátásban gyönyörködhetnek a város felett. Ezalatt a jó öreg hullámvasút és a nem kevésbé nosztalgikus szellemvasút egyaránt kedélyes utazást biztosítanak. Az ifjabb korosztálynak nyitották meg az Eisberget - amely interaktív utazást tesz lehetővé a jegesmedvék, pingvinek és társaik világába.  És a Fekete Mamba 80 km/órás sebességgel forgatja az utasokat a levegőben. Ausztria legnagyobb diszkójában, a Praterdome-ban az óriáskerék előtti téren páratlan partihangulat várja a tánc szerelmeseit.

Látványos menetek a liliputi vasúttal

Az élvezetről és a feszültségről autodrom vasút, gokart, motoros hajó, trampoline, elvarázsolt kastély, repülő szőnyeg, görbe tükör, labirintus, játékterem, mozi és körhinta, Blumenrad, színház, minigolf, céllövölde, hinta és csúszda gondoskodik.
A liliputi vasút ígéretes körökre, a Práterben működő színház drámai szituációkba, a Práter Múzeum a tegnap, míg a Planetárium a csillagok világába viszi a látogatókat.
A Práter kifejezetten a legkisebbeket várja számos vidám attrakcióval: a körhinta és a régi bécsi barlangvasút éppen olyan izgalmas, mint a gyerek autópálya, a minidrom, a légvár és a gyerek óriáskerék.

Árak

A Bécsi Práter egy szabad terület. A különöböző játékokért külön-külön kell díjat fizetni.

Az árak az attrakcióktól függően változnak, 1,50 EUR és 5,00 EUR között.

Bővebben »
Szálláshelyek és akciók a(z)
Bécsi Práter közelében, Bécs városában

Nyitvatartás:
A Práter januártól - decemberig, 0:00 - 24:00 óráig tart nyitva. Belépési díj nincs. A vidámpark főszezonja: március 15. - október 31-ig tart. A különböző látványosságok eltérően lehetnek nyitva. Az időjárástól és a játékok fajtájától függően, kb. 10:00 - 01:00 tart nyitva.
Forrás: www.wien.info.de
Frissítve: 2013. március 11.
E-mail cím: info@praterservice.at
Telefonszám: +43/1/729 20 00
Lépjen kapcsolatba a szervezővel / szolgáltatóval
Hibajelentés / üzenetét elküldtük a szolgáltatónak.
Szerkesztési igényét elküldtük, hamarosan jelentkezünk.
Amennyiben Ön az adatok szolgáltatója de még nincs jogosultsága a belépéshez, kérem küdje el az alábbi kérelmet a megfelelő indoklással.


Szálláshelyek és akciók a(z) Bécsi Práter közelében, Bécs városában »

Látnivalók a környéken (30 km)
Zeiss Planetarium Bécs Bécs 0.7 km távolságra
Óriáskerék Bécs 0.8 km távolságra
Urania Csillagvizsgáló Bécs 1.4 km távolságra
Mozart-Ház Bécs 2.2 km távolságra
Szent István-dóm Bécs 2.3 km távolságra
látnivalók Bécs és környékén »
Bécs és környékén aktuális programjai »

Széles választék


A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Nincs foglalási díj!
Green events rendezvényszervezés Kupon akciók
Konferencia ajánlatkérés
Ajándékutalvány rendelés
Közösségi kapcsolat