Hotel Relax Resort Kreischberg Konferenia szolgáltatások és ajánlatkérés, Sankt Georgen ob Murau

8861 Sankt Georgen ob Murau, Kreischberg 2 Tekintse meg a térképen
Sikeresen elküldve
Köszönjük ajánlatkérését, hamarosan keressük válaszunkkal

Amennyiben céges, privát eseményére, rendezvényére keres helyszínt, az alább megadott paraméterek alapján, kérjük, küldje el ajánlatkérését.
Rendezvényét az első perctől kezdődően a teljes helyszíni lebonyolításig, utólekövetéssel együtt szervezzük meg! A helyszín megtalálása a mi feladatunk, emellett, programokat és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtunk, Örömmel állunk szíves rendelkezésükre.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat:

Lange Csilla

Tel: 20 390-1638

konferencia értékesítés

Konferencia lehetőség

Az új Relax Resort Kreischberg**** tökéletes helyszínéül szolgálhat a családi üdüléseken kívül céges rendezvényeknek, szemináriumoknak, üzleti találkozóknak, csapatépítéseknek, továbbképzéseknek, incentive utaknak, karácsonyi és farsangi báloknak vagy akár romantikus esküvőknek is. Rendezvénytermeik természetes fénnyel rendelkeznek, teljesen elsötétíthetőek, projektorral, vetítővászonnal és flip chart táblával felszereltek. Csapatépítésekhez különleges külső programokat ajánlanak, nem mindennapi helyszíneken:- vadvízi evezés a Mura folyón- „vízrelövés” Schattensee-nél- csapatversenyek a hegyen, sütögetéssel egybekötve egy Hütténél- kézügyességi versenyek St. Ruprecht Famúzeumában- Sörmúzeum látogatás, sörösrekesz-falmászás Murauban- 80 állomásos kalandpark felfedezése KatschbergenA hóval borított Kreischberg pedig téli céges kirándulásaikat teheti felejthetetlenné:- hócipős kirándulások a hegyen- vezetett éjjeli fáklyás kirándulások- mókás sífutó olimpia- szánkó- vagy jégkugliverseny- céges házi síverseny ünnepélyes díjátadóval- stájer vacsora és forralt-borozás egy Hüttében

  • Konferencia terem
  • Különterem
  • Rendezvényszervezés

4 vendégszoba és 0 konferenciaterem található a Hotel Relax Resort Kreischberg szálláshelyen.
Befogadóképessége 0 szállóvendég és 0 konferencia résztvevő.


Széles választék


A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Nincs foglalási díj!
Green events rendezvényszervezés Kupon akciók
Konferencia ajánlatkérés
Ajándékutalvány rendelés

Közösségi kapcsolat

Utazzitthon.hu Kft. Minden jog fenntartva. 2004-2020