Familypark a Fertő-tónál St. Marghareten im Burgenland - St. Marghareten im Burgenland

Térkép
Fertő-tavi Mesepark

Fertő-tavi Familypark (Family Neusiedlersee), ahol mesefigurák, hullámvasút, és még sok más szórakozás várja a családokat.

, St. Marghareten im Burgenland oldal nyomtatása , St. Marghareten im Burgenland információinak továbbküldés e-mailben Felvétel a túrába
Továbbküldés e-mailben
Címzett neve:
Címzett email címe:
Az Ön neve:
Az Ön email címe:
Üzenet:

A páratlanul szép természeti és kulturtáj ölén négy különböző tematikus élményterületen, a „Kalandvárban“, a „Meseerdőben“, a „Kalandszigeten“ és a „Tanyán“ mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szórakozást:
Számos körhinta, hullámvasút és pálya, valamint mászókaland mind arra várnak, hogy kicsi és nagy felfedezők kipróbálják!
Míg a család kalandra éhes része a számtalan attrakcióval szórakozik, amit részben már a legkisebbek is használhatnak, azok, akik inkább egy kis ejtőzésre vagy kikapcsolódásra vágynak, sétálhatnak az erdőben és a vadasparkban.
A meseerdőben tett sétán a szülők és a nagyszülők megmutathatják a gyerekeknek, melyik meséket ismerik, és ha szeretnének, kicsik és nagyok együtt énekelhetnek az animációs zenei show-kon.

Belépődíjak

3 és 99 év között: 19,50 EUR
3 év alatti gyermek a belépés ingyenes!

Forrás: www.familypark.at Fissítve: 2014. Június 10.

További szálláshelyek a Familypark a Fertő-tónál, St. Marghareten im Burgenland közelében

CheckIN Hotel CheckIN Hotel  3 csillagos szálloda
Donnerskirchen 3 csillagos szálloda
6.7 km távolságra
Vízparti Sport és szabadidő turizmus
A Hotel CheckIn szabadidős-, golf-, és szemináriumhotelként is kiváló feltételekkel rendelkezik Donnerskirchen határában a Fertő-tó mellett, közvetlenül a tavat megkerülő kerékpárút...
Már 44 €/fő/éj-től