OK
Főoldal » Összes akciós ajánlat » Adventi, karácsonyi akció akciók » Adventi, karácsonyi akció akciók Karintia régióban
           

Karintia Adventi, karácsonyi akció akciók - szállás Karintia Adventi, karácsonyi akció akciók

Karintia Adventi, karácsonyi akció akcióit kínáljuk Önnek, legyen az wellness hotel vagy komfortos panzió. Válasszon kedvezményes Adventi, karácsonyi akció csomagajánlataink közül. Válassza az UtazzItthon válogatott szálláskínálatát.

Adventi, karácsonyi akció akció KarintiaAdventi, karácsonyi akció akciós szállások Karintia régióban
Karintia tele van tavakkal, s tekintettel arra, hogy viszonylag alacsony tszf. magasságban terülnek el, és közel fekszenek a mediterráneumhoz, vizük meleg. Így rendkívül kedvelt, kellemes fürdőhelyekre lelhetünk a tartományban. Olvasson bõvebben Karintia régió turisztikájáról, programjairól látnivalóiról >>További Adventi, karácsonyi akció akciós ajánlatok:

Az Utazzitthon.hu-n csak válogatott szálláskínálatot talál. Oldalunkon tematikus akciókat kínálunk, többek között Adventi, karácsonyi akció akciókat, olyan szálláshelyek kínálatát ahol Adventi, karácsonyi akció ajánlatok megtalálhatók. A keresõ programunk segítségével igényeinek megfelelõen állíthatja be paramétereket : kiválaszthatja a "Csomatípus" közül a Adventi, karácsonyi akció akciós ajánlatokat, illetve megadhatja a maximális költést vagy a tartózkodás hosszát. Azaz szûkítheti az akciós ajánlat listáját.
Amennyiben foglalni szeretne ezt könnyen megteheti. Ha szüksége van értékesítõnk segítségére, kérem küldjön ajánlatkérést vagy vegye fel értékesítési tanácsadónkkal a kapcsolatot.

Ha nem talál megfelelõ ajánlatot vagy bizonytalan döntésében támaszkodjon a mi tapasztalatunkra, hiszen évente több mint 10.000 családnak segítünk a szállásfoglalásban.

Ha megtalálta a legmegfelelõbb szállást/ajánlatot, keressen környékbeli programot, aktív szórakozást és látnivalót készítsen a google térkép segítségével saját túrát ezekbõl.
 
Foglalási információ:
UtazzAusztriaba.hu szállásfoglalás információ
Nyitva tartás:
H-P: 9.00-18.00

Telefonszámaink:
Tel: +36-20-390-1638
Fax: +36-1-329-68-86
e-mail: info@utazzAusztriaba.hu
Visszahívás kérése
Név:
Telefon: 06-
Téma:
Üzenet: 
ikon hova
ikon hova
Maximum mennyit szán 1 fő-re?
SZÉP kártyák
 
Szállás kategóriák

Szállás jellege

CsomagtipusEgyéb:
Szolgáltatások
Általános szolgáltatások
Baba- és gyermekbarát szolgáltatások
Éttermi szolgáltatások
Gyógy és wellness szolgáltatások
Konferencia szolgáltatások
Sport és szórakozás szolgáltatások
Szoba felszereltsége
Étkezés
Extra szolgáltatás (Pl. kutya bevihető)
Gyermek kedvezmény