Innsbrucki régió szállások, programok és látnivalók (Tirol)

Innsbruck, Tirol fővárosa, egyetem- és konferenciaváros, amelyet 25 üdülőfalu vesz körül; a völgyben elterülő idilli falvaktól egészen a hegycsúcsok közé ékelődött településekig. Olyan élményt nyújt a fővárost körülvevő üdülőfalvakban megszállni, hogy egyszerre élvezhetjük egy közelben fekvő nagyváros minden előnyét, és a kis települések vidéki idilljét.

Innsbruck, Tirol fővárosa, egyetem- és konferenciaváros, amelyet 25 üdülőfalu vesz körül; a völgyben elterülő idilli falvaktól egészen a hegycsúcsok közé ékelődött településekig. Olyan élményt nyújt a fővárost körülvevő üdülőfalvakban megszállni, hogy egyszerre élvezhetjük egy közelben fekvő nagyváros minden előnyét, és a kis települések vidéki idilljét.
Innsbruck, Tirol fővárosa, egyetem- és konferenciaváros, amelyet 25 üdülőfalu vesz körül; a völgyben elterülő idilli falvaktól egészen a hegycsúcsok közé ékelődött településekig. Összetéveszthetetlenül fonódott itt össze a hagyomány és az újítás, sport és kultúra, bevásárlás és természet, éjszaki élet és a pihenés.

Több mint 800 éves történelem, számos múzeum (a császári udvartól (Hofburg) , a Swarowski kristályokig, olimpiai sporthelyszínek, felvonók (a centrumtól egy kőhajításnyira), fesztiválok, koncertek, rendezvények, számtalan vásárlási lehetőség, kávéházak, éttermek és bárok, klubok és egy kaszinó Innsbruckot felejthetetlen élménnyé teszik, és minden kikapcsolódásra vágyó turista igényét kielégíti!

Biciklis élmények, (a kultúrát is kedvelő) hobby-kerékpárosoknak és az extrémsportolóknak

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kerékpározás Innsbruckban és 25 nyaralófalujában szinte lételem. Aki errefelé magaslati levegőt szeretne magába szippantani, az 115 kilométernyi útvonalon 600 és 2.250 méter szintkülönbségen hódolhat e sportszenvedélyének. Aki pedig jobban szeret sík terepen bringázni, az a 350 kilométernyi túraútvonalon haladva fedezheti fel az Inn völgyét.

Az „Olympia SkiWorld Innsbruck” síkomplexum mindig garantáltan hó borította területein mintegy 285 km-nyi lesiklópálya és 80 felvonó áll rendelkezésre. A sízők, a freeride-osok és a snowboard-osok igazi paradicsoma!
A környező üdülőfalvak: Aldrans, Ampass, Axams, Birgitz, Ellbögen, Götzens, Gries im Sellrain, Grinzens, Igls, Kematen, Kühtai, Lans, Mutters, Natters, Oberperfuss, Patsch, Ranggen, Rinn, Rum, St. Sigmund i. S., Sellrain, Sistrans, Unterperfuss, Völs und Zirl
Forrás: hu.tirol.at/xxl

Innsbrucki régió tájegység kiemelt városai

Achenkirch Achenkirch
Az Achental-ban a tiroli Schwaz közelében elhelyezkedő település, Achenkirch.
Axams Axams
Axams, Innsbruck felett a hegyekben kedvelt síközpont.
Eben am Achensee
Fulpmes Fulpmes
Fulpmes a Tiroli Stubai-völgyben, az Innsbruck-i régióban található.
Fügenberg
Gnadenwald
Götzens
Igls
Innsbruck Innsbruck
Innsbruck nemcsak Tirol tartományi székhelye, hanem a téli olimpiák helyszíne volt 1964-ben és 1976-ban, és azóta is számos rangos nemzetközi verseny színtere. Az Alpok szívében fekvő város központja a sportnak, a természetnek, kultúrának, és a népművészetnek. Innsbruck teret ad számos egyetemi, és kongresszusi rendezvénynek. Az Alpok kincsestára múzeumaival, és látnivalóival ("Goldenes Dachl", "Schwarzen Mander", a császári Hofburg és Ambras kastélya). A szinte a városba nyúló hegyek közelsége kitűnő alkalmat nyújt a túrázásra, az aktív kikapcsolódásra a tiszta levegőn, és az alpesi hegyek világának felfedezésére. Az téli olimpiák helyszíne, mindig is vonzó volt a téli sportok szerelmesei számára, így az Alpok szívében található 6 síterep egyedülálló elhelyezkedése miatt könnyen elérhető célponttá teszi.
Matrei am Brenner
Mayrhofen
Mutters
Neustift Im Stubaital
Pertisau
Pertisau a Tirolban található Eben am Achensee település egyik része.
Schwaz Schwaz
Az Inn völgyének egyik jelentős ipari városa. Környékén már a középkor óta bányásznak rezet, ezüstöt, higanyt. Érdemes felkeresni ezüstbányáját, Silberbergwerk Schwaz.
Seefeld
Seefeld Tirolban, az Innsbrucki régióban található település.
Telfs
Telfs Tirol, Innsbrucki-régiójában található, ahol változatos sport- és szabadidős lehetőségek várják az ideérkezőket.
Trins
Trins Tirolban, az Inssbrucki-régióban található település.
Wattens Wattens
Wattens Tirol-ban, Innsbruck régiójában található település és a Swarovski kristályvállalat székhelye is egyben.
Zirl
Zirl Tirolban, az Innsbrucki-régióban található település.


Innsbrucki régió tájegység kiemelt látnivalói

Hofkirche
Innsbruck Templom
1.3 km távolságra a központtól
Swarovski Kristály-világ
Wattens Különleges helyek
0.9 km távolságra a központtól
Wolfsklamm - Farkas-szurdok
Schwaz Aktiv szabadidő
2.3 km távolságra a központtól
Patscherkofel-Innsbruck síterep
Innsbruck Síterep
4.5 km távolságra a központtól
Goldenes Dachl
Innsbruck Múzeum
0.8 km távolságra a központtól
Nem található a keresési feltételnek megfelelő látnivaló!
 
Foglalási információ:
UtazzAusztriaba.hu szállásfoglalás információ
Nyitva tartás:
H-P: 9.00-17.00

Telefonszámaink:
Tel: +36-20-390-1638
e-mail: info@utazzAusztriaba.hu
Visszahívás kérése
Név:
Telefon: 06-
Téma:
Üzenet: 
Az Ön túraterve
Az oldalon barangolva látnivalót, programot és szálláshelyet adhat hozzá saját túratervéhez.
Tipp: Felvétel a túrába ikonnal bővítheti túráját.
Segítség, hogyan kezdje el